Cautare

346 de rezultate pentru "suplinire dambovita" (2.94 secunde)
Nu de alta, dar familiile politice sunt in mare voga in capitala de pe Dambovita. Oricat de mult ne displace Traian Basescu, ceea ce-i sta in prerogativele sale constitutionale de presedinte al Romaniei nu putem contesta.
Nu de alta, dar familiile politice sunt in mare voga in capitala de pe Dambovita. Oricat de mult ne displace Traian Basescu, ceea ce-i sta in prerogativele sale constitutionale de presedinte al Romaniei nu putem contesta.
Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea, Muncipiul Bucuresti.
Ponta a declarat ca va ignora "pana la un anumit moment" criticile lansate periodic la adresa Guvernului de liberalii Frunzaverde, Rosca Stanescu si Orban, spunand in acelasi timp ca aceste "vedete de Dambovita care nu pot sa-si tina gura" incep sa reprezinte un risc pentru functionarea USL.
Senatorul spune ca toti cei care vor sa-si exprime adeziunile sunt asteptati, cu actul de identitate, in fiecare zi, la biroul sau de senator din cladirea Consiliului Judetean Dambovita.
Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
(Prietenii premierului cel asteptat stiu de ce.) Pseudo-revolutia de pe Dambovita ofera ocazia resetarii motorului franco-german pe plaiul mioritic. Aceasta dupa ce el se gripase de ani buni alergand bezmetic pe magistralele trans-europene.
Arges, Bistrita, Buzau, Botosani, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman, Vaslui si Vrancea. In alte 11 judete in care PSD si UNPR au candidat pe liste comune vor fi facute aliante cu ALDE pentru a forma majoritati in Consiliile Judetene.
Am vizitat unitati militare din judetele Dolj, Galati, Dambovita, Constanta, Braila, Tulcea, Timis, Buzau, Vrancea, luand contact, direct, cu realitatile din teren.
Judetele in care s-au realizat proiecte prin RICOP sunt Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Braila, Buzau, Galati, Arges, Dambovita, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Valcea, Brasov si Covasna.
Este vorba despre Doftana, Arges, Manaileasa, Olanesti si Dambovita. Seres a mai spus ca vor accepta ca la vanzarea acestor hidrocentrale sa participe nu numai “cei care au experienta in energia hidro, ci in energie in sens larg“.
Potrivit acestuia, cele 58 de localitati care au primit drept de acces la serviciul de distributie a gazelor fac parte din arealul sudic si sud-estic al tarii. Este vorba de judetele Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Ilfov, Olt, Prahova, Valcea.
Chiar si in judetele din Campia Romana - principala zona agricola a Romaniei, insamantarile au fost intarziate, lucrarile fiind efectuate in proportie de 85% in Dolj, 74% in Teleorman, 65% in Dambovita, 65% in Ilfov, 54% in Gorj, 44% in Calarasi sau 30% in Braila!
„Pentru cinci nopti de cazare la una dintre pensiunile ANTREC, platiti in jur de un milion de lei vechi. Ca destinatii, puteti alege Brasov, Dambovita, Buzau, Neamt, Alba“, a adaugat Marilena Stoian.
Reamintim ca Gheorghe Flutur a vizitat in cursul acestei saptamani, alaturi de Mariann Fischer Boel si de seful delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Schelee, oficiile judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura si ale Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Dambovita.
De altfel, Constanta se numara printre orasele cele mai active in ceea ce priveste colectarea ambalajelor din plastic, alaturi de Buzau, Dambovita, Dolj, Harghita si Bucuresti.
Prefectii din Alba, Arges, Arad, Bacau, Bistrita Nasaud, Bihor, Brasov, Bucuresti, Buzau, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea au fost avertizati ca in aceste zone va ploua torential.
senatorul de Dambovita, Dan Claudiu Tanasescu, senatorul de Brasov, Nicolae Iorga, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Corneliu Bichinet, viceprimarul Craiovei si altii.
Reprezentantii consiliilor judetene din Alba, Arges, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Caras Severin, Cluj, Dambovita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Prahova, Sibiu si Suceava au discutat zilele acestea cu oficialii ANT despre posibilitatile legate de programul "Schi in Romania".
Tileagd (Bihor), Dragodana (Dambovita), Urzicuta (Dolj), Cudalbi (Galati), Vima Mica (Maramures), Gorgota (Prahova), Dudestii Noi (Timis), Falciu (Vaslui), Tamboesti (Vrancea), Slobozia Bradului (Vrancea).
google-analytics.com